fbpx

Όροι & Προϋποθέσεις

Αυτός ο ιστότοπος λειτουργεί από τη GetWet. Σε όλο το site, οι όροι “εμείς”, “εμάς” και “μας” αναφέρονται στο GetWet. Η GetWet προσφέρει αυτή την ιστοσελίδα, συμπεριλαμβανομένων όλων των πληροφοριών, εργαλείων και υπηρεσιών που διατίθενται από αυτόν τον ιστότοπο σε εσάς, τον χρήστη, υπό την προϋπόθεση ότι αποδέχεστε όλους τους όρους, τις προϋποθέσεις, τις πολιτικές και τις ειδοποιήσεις που αναφέρονται εδώ.

Με την επίσκεψη στον ιστότοπό μας ή / και την αγορά από εμάς, συμμετέχετε στην “Υπηρεσία” μας και συμφωνείτε να δεσμεύεστε από τους ακόλουθους όρους και προϋποθέσεις (“Όροι Παροχής Υπηρεσιών”, “Όροι”), συμπεριλαμβανομένων των πρόσθετων όρων και πολιτικών που αναφέρονται στο παρόν και / ή διατίθενται με υπερσύνδεση. Αυτοί οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών ισχύουν για όλους τους χρήστες του ιστότοπου, συμπεριλαμβανομένων, χωρίς περιορισμό, των χρηστών που είναι προγράμματα περιήγησης, πωλητές, πελάτες, έμποροι και / ή συνεισφέροντες περιεχομένου.

Διαβάστε προσεκτικά τους παρόντες Όρους Παροχής Υπηρεσιών πριν από την πρόσβαση ή τη χρήση του ιστότοπού μας.

Με την πρόσβαση ή τη χρήση οποιουδήποτε τμήματος του ιστότοπου ή των υπηρεσιών, συμφωνείτε να δεσμεύεστε από τους παρόντες Όρους Παροχής Υπηρεσιών. Εάν δεν συμφωνείτε με όλους τους όρους και προϋποθέσεις αυτής της συμφωνίας, τότε δεν επιτρέπεται να έχετε πρόσβαση στον ιστότοπο ή να χρησιμοποιήσετε οποιεσδήποτε υπηρεσίες. Εάν οι παρόντες Όροι Παροχής Υπηρεσιών θεωρούνται προσφορά, η αποδοχή περιορίζεται ρητά στους παρόντες Όρους Παροχής Υπηρεσιών.

Οποιεσδήποτε νέες λειτουργίες ή εργαλεία που προστίθενται στο τρέχον κατάστημα θα υπόκεινται επίσης στους Όρους Παροχής Υπηρεσιών. Μπορείτε να ελέγξετε την πιο πρόσφατη έκδοση των Όρων Παροχής Υπηρεσιών ανά πάσα στιγμή σε αυτή τη σελίδα. Διατηρούμε το δικαίωμα να ενημερώσουμε, να αλλάξουμε ή να αντικαταστήσουμε οποιοδήποτε μέρος αυτών των Όρων Παροχής Υπηρεσιών δημοσιεύοντας ενημερώσεις ή / και αλλαγές στον ιστότοπό μας. Είναι δική σας ευθύνη να ελέγχετε περιοδικά αυτή τη σελίδα για αλλαγές. Η συνεχιζόμενη χρήση ή η πρόσβαση στον ιστότοπο μετά την απόσπαση οποιωνδήποτε αλλαγών αποτελεί αποδοχή αυτών των αλλαγών.

1. Δεν απαιτείται δίπλωμα για την χρήση πολυεστερικού σκάφους με μηχανή ιπποδύναμης έως και 30 hp.

2. Η ενοικίαση επιτρέπεται μόνο σε άτομα που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους.

3. Οι ώρες ενοικίασης ορίζονται από τις 09,00 π.μ έως τις 19,00 μ.μ.Σε περίπτωση κακοκαιρίας και απαγόρευσης πλεύσης από τις αρμόδιες αρχές, τα χρήματα της κράτησης δεν επιστρέφονται και σας δίνεται η δυνατότητα να πλεύσετε την άμεσα επόμενη ελεύθερη ημέρα. Εαν η κακοκαιρία και το απαγορευτικό δεν σταματήσουν εως τις 14,00 μ.μ η ενοικίαση μετατίθεται για την αμέσως επόμενη ελεύθερη ημέρα και τα χρήματα που έχουν καταβληθεί δεν επιστρέφονται. Θα πρεπει να βρίσκεστε στο καταστημα έως τις 12.00 μ.μ. Σε διαφορετική περιπτωση τα χρήματα της προκαταβολής ή της κράτησης δεν επιστρέφονται.

4. Σε τυχόν ακύρωση της Κράτησης τα χρήματα δεν επιστρέφονται.

5. Είναι υποχρεωτικό να ενημερωθείτε και να ακολουθήσετε τα μέσα ασφάλειας. Σε κάθε σκάφος υπάρχει φυλλάδιο με τους κανόνες πλεύσης.

6. Προσέρχεστε στο χώρο ενοικίασης τουλάχιστον 15′ πρίν
τη προγραμματισμένη αναχώρηση προκειμένου να σας δωθούν εκτενής οδηγίες.

7. Τα σκάφη είναι ασφαλισμένα ως προς τρίτους.

8. Η μέγιστη απομάκρυνση από την ακτή δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 2 ΝΜ

9. Ο μέγιστος αριθμός επιτρεπόμενων ατόμων ποικίλει ανά σκάφος. Συμβουλευτείτε το προσωπικό μας.

10. Οι κρατήσεις σκαφών γίνονται με πληρωμή μέσω διαδικτύου ή προκαταβάλλοντας ποσό στην έδρα της εταιρίας.

11. Πριν την είσοδο σας στο σκάφος πρέπει να γίνεται έλεγχος του σκάφους και για
τυχόν παλαιοτέρα χτυπήματα.

12. Σε περίπτωση υλικών ζημιών του σκάφους και της μηχανής, μετά το πέρας της ενοικίασης σας, επιβαρύνεστε με την ανάλογη ζημία. Το ίδιο ισχύει και στη περίπτωση απώλειας του εξοπλισμού ή μέρους αυτού.

13. Ο ενοικιαστής έχει την καθολική ευθύνη του σκάφους και συνεπώς και την καθολική ευθύνη για τυχόν σωματικές βλάβες των
επιβαινόντων.

14. Την ημέρα της ενοικίασης θα πρέπει να έχετε μαζί σας και ένα αντίγραφο ταυτοποίησης.

15. Tα καύσιμα δεν συμπεριλαμβάνονται στην τιμή ενοικίασης.

16. Σε περίπτωση απώλειας προσωπικών σας αντικειμένων κατά την διάρκεια της ενοικίασης η Get Wet δε φέρει καμιά ευθύνη.

17. Δηλώνεται υπεύθυνα τα πραγματικά σας στοιχεία στις αιτήσεις κρατήσεων,

18. Με την σύναψη του συμβολαίου ενοικίασης ο πελάτης αποδέχεται τους όρους του και είναι γνώστης του εγχειριδίου σκάφους , των όρων κράτησης και οποιασδήποτε πληροφορίας του δίνετε.

19. Ο πελάτης είναι υποχρεωμένος να συμβουλεύεται καθ’ολη την διάρκεια της ενοικίασης τον χάρτη περιοχής και της οδηγίες χρήσης του καθώς να δίνει ιδιαίτερη προσοχή στη σωστή χρήση του σωστικού εξοπλισμού.


© 2022 GetWet Rent a Boat - Chalkidiki - All Rights Reserved

made by anise with love
Let the Sea Set you Free